Activiteitenbegeleiding en dagbesteding op locatie:

Dagbesteding kan van alles voor je betekenen. Een doel om je bed uit te komen, structuur aanbrengen, onder de mensen zijn, het gevoel geven dat je je nuttig maakt, iets moois creëren of met leuke dingen bezig zijn. Het doel hiervan kan dus klein of groot zijn.

Mijn werkwijze

Ik begeleid je in het ontdekken van je kwaliteiten en het vinden van je talenten. Leren waar je kracht ligt en deze ontwikkelen en vergroten. Wat wil jij.. daar begint het mee. Samen kunnen we kijken hoe je dat kunt bereiken. Ik help je grote doelen in kleinere doelen wegzetten en dus behapbaar te maken. Ergens aan beginnen en afmaken, zien dat je vooruitkomt en succes boekt in dat wat jij voor ogen hebt.

Over mij

Ik ben Anouk, ik ben geboren in 1978. Ik werk vanaf 2008 in de psychiatrie als woon- en activiteitenbegeleider op verschillende locaties. Ik kom uit een gezin waarbij wij allemaal in de zorg zitten, mijn vader in de ouderenzorg, mijn moeder in de gehandicaptenzorg, een broer die mensen begeleidt in het opzetten en verbeteren van hun bedrijf.

Wat ik belangrijk vind, is respect en gelijkwaardigheid. Ik vind het belangrijk dat je je gezien en gehoord voelt. Dit zorgt voor een veilig gevoel en een goede sfeer. Mensen kunnen en mogen zichzelf zijn zonder oordeel. Het verbinden van mensen en het ontdekken van hun kwaliteiten vind ik één van de leukste dingen die er zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *