Ik ben Anouk

Hoi! Ik ben Anouk de Boer en ik ben geboren in de winter van 1978.

Ik ben geboren in een gezin waar iedereen in de hulpverlening zit en dus was dit na lang tegenstribbelen toch ook mijn pad.
Ik heb vanaf 2008 bij de GGZ Friesland in de psychiatrie gewerkt en dit heb ik 11 jaar met veel plezier gedaan. De zorg is behoorlijk verandert, voor mij werd het tijd voor wat anders.
Ik ben in maart 2019 begonnen als coach bij allerlei verschillende soorten mensen. Mensen met een psychiatrisch ziektebeeld, psychische klachten, mensen met een verslaving, maar ook wat je “gewone” mensen noemt.

Ik ben ook mede eigenaar van het bedrijf Crazy Connections wat een online platvorm (community) is voor zelfstandige ondernemers waar ze aan online MasterMinds kunnen deelnemen. Dit houdt in dat verschillende ondernemers elkaar verder helpen in hun bedrijf door middel van elkaar inspireren, motiveren, adviseren, ervaringen delen en ga zo maar door.

Ik kom uit een gezin waarbij we allemaal eigenlijk in de zorg zitten, dus het is er met de paplepel in gegoten.
Mijn vader is Gerke de Boer, werkzaam in de psychogeriatrie (ouderen met verschillende vormen van dementie en/of psychiatrische ziektebeelden) en schrijver van 6 verschillende boeken en e-learningprogramma’s over die doelgroep.
Mijn moeder is Francis de Boer-Bos en heeft 45 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt (en is de liefste moeder die ik me had kunnen wensen), ze is nu met pensioen en volop aan het genieten.
Mijn broertje is Eelco de Boer, hij coacht en begeleidt mensen in het opzetten en verbeteren van hun bedrijf via internet, een internetmarketeer. Hij noemt zichzelf half mens-half webinar (online seminars) en heeft verschillende online bedrijven en podcasts (erg interessant en inspirerend!).

Respect en gelijkwaardigheid zijn voor mij 2 van de belangrijkste kernwaarden in mijn werk. Ik vind het belangrijk dat men zich gezien en gehoord voelt.
Mensen moeten zichzelf kunnen en mogen zijn zonder oordeel bij een coach.
Het verbinden van mensen en de persoonlijke ontwikkeling van mensen vind ik één van de mooiste soorten ontwikkeling waar ik deel van uit mag maken in mijn werk.

Spreekt dit je aan en wil jij een kennismakingsgesprek?
Mail dan naar info@AnoukdeBoer.nl of bel 0638745347