Ik ben Anouk en dit is wat ik doe:

Hey hoi, ik ben Anouk.
Dit klinkt altijd zo simpel, maar voor mij is het dat natuurlijk ook. Voor de mensen die mij nog niet kennen zal ik proberen een beetje te omschrijven wie ik ben en wat ik doe.

Ik ben vanaf 2009 coach/begeleider van mensen die psychische klachten hebben, een psychiatrisch ziekte beeld hebben of een verslaving hebben of hadden en de mensen daar om heen. Ik heb dit eerst jaren bij de GGZ gedaan en ben daarna als zelfstandige verder gegaan.

Mijn manier van werken is dat ik naast de persoon sta die ik coach/begeleid. Ik sta niet boven, onder, voor of achter je. Ik ben niks meer, niks minder en ik ga geen klappen opvangen, of je opvangen als je valt.
Ik ben er namelijk van overtuigd dat mensen het meeste leren van hun fouten.
Ik sta naast je en rijk je een arm uit als je die nodig hebt en coach je om daar te komen waar jij wilt.

Om nog even het verschil tussen psychische klachten en een psychiatrisch ziektebeeld uit te leggen: Psychische klachten komen en gaan en kunnen dus met goede begeleiding/ coahing geheel verdwijnen en met een psychiatrisch ziektebeeld zit er niks anders op dan dat je er toch op één of andere manier mee moet leren leven.
Verslaving hebben of hadden.. een verslaving hebben is 1 ding, maar het leren leven zonder de verslaving is voor ex verslaafden en hun omgeving behoorlijk pittig.

Ik kan jou coachen:
In het verrijken van je leven,
Je leven meer vorm te geven die jij het wil geven,
Duidelijke en concrete doelen te stellen en deze te bereiken,
Het leren ontwikkelen van je communicatieve vaardigheden,
Beter kenbaar maken van je gevoel op een gezonde manier,
Een eigen structuur in je leven in te bouwen,
Doel in je leven te krijgen/vinden.

Ben jij iemand die een geliefde, familielid, vriend of kennis heeft waarvan je niet weet hoe je er mee om moet gaan, omdat diegene een van bovenstaande klachten heeft, dan kan ik jou hier natuurlijk ook bij helpen. Het is niet makkelijk om er mee om te gaan als je zo nauw betrokken bent met iemand en daardoor kun je het niet altijd meer helder zien wat je kunt of moet doen.

Stuur me een mailtje als je denkt dat ik jou of een bekende van je kan helpen, of wanneer je hier wat meer voorlichting, handvatten of kennis over wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *