Mijn Gezin

Dit afgelopen weekend was ik bij een seminar van een voor mij heel bijzonder iemand. Een seminar van mijn broertje.
Voor alle andere 400 andere ondernemers is hij onder andere een inspirator, een coach, een ondernemer, voor sommigen een soort van goeroe, maar voor mij is hij mijn broertje.
Als ik het zou mogen samenvatten zou ik zeggen dat het “gewoon” een hulpverlener is, maar dan op een ander vlak en op een veel grotere schaal.
Hoe ik daar bij kom is dat mijn beide ouders en ikzelf in de zorg zitten en ik een grote gelijkenis zie. Mijn vader met dementerende ouderen en het opleiden van verpleegkundigen, mijn moeder in de gehandicaptenzorg en ik in de psychiatrie/verslavingszorg en hij in de ondernemers.
Vrijdag was mijn vader de gast van de avond en het was te zien dat het coachen van ondernemers ook een tak van “zorg-sport” is. De vragen die er werden gesteld, de antwoorden die er kwamen, etc. Voor mij was het natuurlijk een feestje om die twee op het podium te zien, ook al heb ik ze wel vaker alleen op het podium zien stasn.
1 van de dingen die me zo duidelijk werd, is we willen allemaal andere mensen verder helpen, we willen allemaal ons steentje bijdragen in deze maatschappij, we zijn alle 4 echte hulpverleners..
Damn.. wat ben ik trots op mijn gezin! ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *